2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή του Αγίου Αθανασίου στην Νέα Φιλαδέλφεια

Τετάρτη15Μαϊος2019

Η εορτή του Αγίου Αθανασίου στην Νέα Φιλαδέλφεια

   Στο πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποιήθηκε Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Καλλινίκου με συλειτουργούς του τους Μητροπολίτες Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιο, τον Ποιμενάρχη μας κ. Χρυσόστομο, Δημητριάδος κ.Φώτιο, Τορόντο κ. Μωϋσή, τον Θεοφιλέστατο Γαρδικίου κ. Κλήμη, Ιερείς και Διακόνους .

   Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Θεοφιλέστατος Γαρδικίου ο οποίος αναφέρθηκε στον δίκαιο αγώνα του μεγάλου Ιεράρχου.

ag.athan1

ag.athan2

ag.athan3a

   Με το πέρας της θείας λειτουργίας ο Μακαριώτατος κ. Καλλίνικος έδωσε ευχές στους πανηγυριστές ο δε εφημέριος του ναού Ναού Αρχιμ. π. Νικηφόρος Νάσσος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο και τους Αρχιερείς, όπως και τους Κληρικούς και πιστούς για την παρουσία τους στην πανήγυρι του Aγίου.

ag.athan4

ag.athan5

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes