2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Monthly Archive

Απρίλιος 2021

Καλώς ήλθατε στο μηνιαίο αρχείο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των άρθρων κατηγοριοποιημένο σε μήνες και έτη.

Ἐπιτάφιοι 2021

Ἐπιτάφιος Καθεδρικοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Νικολάου Ἀχαρνῶν Ἐπιτάφιος Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίων Κωνσταντίνου καὶ Ἑλένης Ἀσπροπύργου Ἐπιτάφιος Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Μηνά Βιλλίων Ἐπιτάφιος Ἱεροῦ Ν... διαβάστε περισσότερα..




Εκδημία Παναγιώτη Ηλιόπουλου

  «Ἐγκωμιαζομένου δικαῖου εὐφρανθήσονται λαοί»   Την Αγία και Μεγάλη Δευτέρα, ένα γνήσιο τέκνο της Εκκλησίας μας, ο αείμνηστος Παναγιώτης Ηλιόπουλος, έσπευσε να συναντήσει τον Γλυκύτατο διαβάστε περισσότερα..

"Αγάπη" Άρθρο του Σεβ. Μητρ. Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου

Ἀγαπήσεις Κύριον τὸν Θεόν σου ἐν ὅλῃ τῇ καρδίᾳ σου καὶ ἐν ὅλῃ τῇ ψυχῇ σου καὶ ἐν ὅλῃ τῇ διανοίᾳ σου· αὕτη ἐστὶ πρώτη καὶ μεγάλη ἐντολή. δευτέρα δὲ ὁμοία αὐτῇ· ἀγαπήσεις τὸν πλησίον σου ὡς σεαυτόν. ἐ διαβάστε περισσότερα..









Ἐγκύκλιος διὰ τὴν τέλεσιν τῶν Ἱερῶν Ἀκολουθιῶν κατὰ τὴν Μ. Ἑβδομάδα

Ἀριθμός Πρωτ. 3111 Ἐν Ἀθήναις, 10/23-04-2021 Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ Πρὸς ἅπαντα τὸν Ἱερὸν Κλῆρον τῆς καθ᾽ ἡμᾶς Ἐκκλησίας ἐν Ἑλλάδι Σεβασμιώτατοι καὶ Θεοφιλέστατοι ἅγιοι Ἀρχιερεῖς, Πανοσιολογιώτ διαβάστε περισσότερα..

Εκδημία Αρχιμανδρίτου π. Ευθυμίου Δανηλάτου

     Το απόγευμα της Τετάρτης προ των Βαΐων ο Αρχιμανδρίτης π.Ευθύμιος Δανηλάτος, ο Αγιορείτης, παρέδωσε την αφοσιωμένη στην υπηρεσία της Εκκλησίας ψυχή του εις χείρας Θεού Ζώντος. διαβάστε περισσότερα..

"Ανεξικακία" Άρθρο του Σεβ. Μητρ. Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου

     Καθώς πλησιάζουμε την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών, της Σταυρώσεως και της επακόλουθης Αναστάσεως του Κυρίου Ιησού Χριστού, είναι ανάγκη να προσεγγίσουμε το θεϊκό εκ διαβάστε περισσότερα..


«Μετάνοια» Άρθρο του Σεβ. Μητρ. Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου

   Με την Βάπτισή του ο άνθρωπος καθίσταται Ναός Θεού, ενδύεται χιτώνα φωτεινό, τον χιτώνα της αγιότητας, και ξεκινά να βαδίζει την στενή και τεθλιμμένη οδό της εν Χριστώ ζωής με έναν σκοπ διαβάστε περισσότερα..


Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο π.Θεοκλήτου Σταύρου

      Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.Χρυσόστομος, σήμερα, Παρασκευή Ε' των Νηστειών.   διαβάστε περισσότερα..



"Ευγνωμοσύνη" . Άρθρο του Σεβ. Μητρ. Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου

       «Πρὸ ἓξ ἡμερῶν τοῦ πάσχα ἦλθεν ὁ Ἰησοῦς εἰς Βηθανίαν, ὅπου ἦν Λάζαρος ὁ τεθνηκώς, ὃν ἤγειρεν ἐκ νεκρῶν. ἐποίησαν οὖν αὐτῷ δεῖπνον ἐκεῖ, καὶ ἡ Μάρθα διηκόνει· ὁ διαβάστε περισσότερα..


Κουρά Μεγαλόσχημης Μοναχής στη Μονή Αγίου Μάρκου Κορωπίου

   Στην Ιερά Μονή Αγίου Μάρκου Κορωπίου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.Χρυσόστομος το απόγευμα του Ευαγγελισμού της Παναγίας μας. Μετά τον Εσπερινό της απόδοσης της μεγάλης διαβάστε περισσότερα..

Διπλός εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της διακοσιοστής επετείου από την έναρξη της Εθνικής Επανάστασης του 1821

   Με την δέουσα ιεροπρέπεια τιμήθηκε η κοσμοχαρμόσυνη εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, αλλά και η διακοσιοστή επέτειος από την έναρξη της Εθνικής Παλιγγενεσίας στον ιστορικό Ι διαβάστε περισσότερα..

«Ελευθερία η κληρονομιά σου» Επετειακή ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου

Επετειακή ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου στην επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη  της Ελληνικής Επανάστασης 1821-2021 «Ελευθερία η κληρονομιά διαβάστε περισσότερα..

Επετειακή ομιλία του Σεβ. Μητρ. Αττικής & Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου. "Ελευθερία, η κληρονομιά σου" Αναμετάδοση

Eπετειακή ομιλία του Σεβασμιωτάτου Mητροπολίτου Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου"Ελευθερία, η κληρονομιά σου"ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ... διαβάστε περισσότερα..

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes