2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Monthly Archive

Ιούλιος 2019

Καλώς ήλθατε στο μηνιαίο αρχείο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των άρθρων κατηγοριοποιημένο σε μήνες και έτη.

Η εορτή της Αγίας Μαρίνης στο ομώνυμο Ησυχαστήριο στην Κερατέα

    Η μνήμη της Αγίας παρθενομεγαλομάρτυρος Μαρίνης της αθληφόρου τιμήθηκε κατανυκτικά και με μοναστηριακή τάξη στο ομώνυμο αυτής Ησυχαστήριο παρά την Κερατέα Αττικής. Αφεσπέρας εψάλη ο πανη διαβάστε περισσότερα..

Εναρκτήριος Αγιασμός στο «Περιβόλι της Σουμελά 2019»

   Τον Αγιασμό των Παιδικών Κατασκηνώσεων Κοριτσιών της Ιεράς Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας «Περιβόλι της Σουμελά 2019» τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, σήμερα, Δευτέρα διαβάστε περισσότερα..

Αγίων Πατέρων Δ' Οικουμενικής Συνόδου στην Αγία Τριάδα Ροδοπόλεως⁩

   Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ροδοπόλεως τέλεσε σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Δ' Οικουμενικής Συνόδου το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυ διαβάστε περισσότερα..

Ε’ Κυριακή Ματθαίου στο Παρεκκλήσιο του Αγ. Προκοπίου στην Γκορυτσά Ασπροπύργου

   Με πανηγυρικό και εορταστικό χαρακτήρα τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο στην Γκορυτσά Ασπροπύργου. Στον Εσπερινό, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργ διαβάστε περισσότερα..

Ο εορτασμός Αγίας Κυριακής στη Μάνδρα Αττικής

   Η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, εορτάστηκε εχθές με πανηγυρικό Εσπερινό και σήμερα με Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Μάνδρα Αττικής. Τις Ακολουθίες του Εσπερινού και διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου στην Ι.Μ. των Αγίων Πατέρων Χίου

   Σε κλίμα κατάνυξης τιμήθηκε και εορτάσθηκε ο Γέροντας του Αγίου όρους, Όσιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης στην Ιερά Μονή Αγίων Πατέρων Χίου όπου ο Ηγούμενος της Μονής, Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος άγε διαβάστε περισσότερα..

Ο εορτασμός των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Ι.Ν. στη Μάνδρα Αττικής

  Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στη Μάνδρα με λατρευτικές συνάξεις.    Στον Εσπερινό του Σαββάτου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμεν διαβάστε περισσότερα..

Συνάντηση Στελεχών της Κατασκήνωσης της Ι.Μ.Α&Β «Περιβόλι της Σουμελά 2019»

   Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Παιδικών Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως μας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο, στη φιλόξενη αίθουσα του Καθεδρικού Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Αχαρνών, συνάντηση των διαβάστε περισσότερα..

Συνοδικός Ἑσπερινός Ἀποστόλου Παύλου

   Τό ἀπόγευμα τῆς Παρασκευῆς, 29-06/12-07-2019, στόν ἱστορικό Ἱερό Ναό Ἁγίας Παρασκευῆς στό Μοναστηράκι Ἀθηνῶν, ὁ ὁποῖος γειτνιάζει μέ τόν Ἄρειο Πάγο καί δή τό Ἱερό Βῆμα πού κήρυξε ὁ Ἀπόστο διαβάστε περισσότερα..

Ο εορτασμός των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στους ομώνυμους Ι.Ν. στη Δάφνη και στα Λεύκτρα Θηβών.

   Η πρέπουσα τιμή αποδόθηκε στους πρωτοκορυφαίους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο, με λαμπρές λατρευτικές συνάξεις.    Παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στον ιστορ διαβάστε περισσότερα..

Συνοδική Ἀνακοίνωση διά τόν Συνοδικό Ἑορτασμό τοῦ Ἀποστόλου Παύλου

Ἀριθμός Πρωτ. 2856 . Ἐν Ἀθήναις, 06/19 - 6 - 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ Πρὸς ἅπαντα τὸν κλῆρον καὶ τὸν λαόν, τῆς καθ’ ἡμᾶς Ἐκκλησίαςἐν Ἀθήναις, Πειραιεῖ καὶ Ἀττικοβοιωτίᾳ.    Ἀγαπητὰ τέκνα τῆς... διαβάστε περισσότερα..

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γεροντίου

    Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη του Οσίου Γεροντίου και των συν αυτώ Aγιαννανιτών Πατέρων στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και Σαλαμίνος, καθώς κατά την ημέρα αυτή άγει τα σεπτά του διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Οσίου Νικήτα του Θηβαίου στο ομώνυμο Ι. Ησυχαστήριο στη Θήβα

   Στην ιδιαίτερη πατρίδα του και συγκεκριμένα στο ομώνυμο Ιερό Ησυχαστήριό του, εορτάσθηκε η μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Νικήτα του Θηβαίου.    Στις Ακολουθίες του Εσπερινού, του διαβάστε περισσότερα..

Η Σύναξη της Παναγίας Οδηγητρίας στο ομώνυμο Ιερό Ησυχαστήριο στις Αχαρνές

   Με κατάνυξη εορτάσθηκε η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου, της επωνομαζομένης Οδηγητρίας, στο ομώνυμο Ιερό Ησυχαστήριο στις Αχαρνές.    Παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο πανηγυρικός διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Οσίου Παϊσίου του Μεγάλου στην Ι.Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βαρνάβα Αττικής

   Στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βαρνάβα Αττικής τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Μεγάλου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας διαβάστε περισσότερα..

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes