2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Monthly Archive

Ιούνιος 2019

Καλώς ήλθατε στο μηνιαίο αρχείο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των άρθρων κατηγοριοποιημένο σε μήνες και έτη.

Β’ Κυριακή Ματθαίου στην Ι.Μ. Αγ. Γλυκερίου στη Ρουμανία

   Με νωπά τα αισθήματα της ενότητας που βίωσε κλήρος και λαός κατά την εορτή του Νέου Ομολογητού, Αγίου Γλυκερίου, τιμήθηκε η καθιερωμένη Σύναξη του Αγίου στον τόπο ασκήσεώς του, πλησίον τη διαβάστε περισσότερα..

Ο εορτασμός του Αγ. Γλυκερίου του Νέου Ομολογητού στην Ι.Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σλατιοάρα Ρουμανίας

   Η μνήμη του Αγίου της Ρουμανίας, Γλυκερίου του Νέου Ομολογητού, αποτέλεσε για ακόμη μία φορά ευκαιρία συναθροίσεως και ευχαριστιακής συνάξεως των κατά τόπους Γνησίων Ορθοδόξων Εκκλησιών, διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή Οσίου Ονουφρίου στην ομώνυμη Ι.Μ. Κερατέας

   Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή του Αγίου Ονουφρίου Κερατέας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, στον Εσπερινό.    Στην ομιλία του, ο Επίσκοπος μας, αναφέρ διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Άξιον Εστί στην Μητροπολιτική μας περιφέρεια

   Η Σύναξις του Αγίου Αρχαγγέλου Γαβριήλ «ἐν τῷ Ἄδειν» τιμήθηκε στο πανηγυρίζον Ιερό Ησυχαστήριο του Άξιον Εστί Παιανίας.    Παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Εσπερινός, ενώ ανήμερ διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή των Αγίων Πάντων στη Θήβα

   Ο Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θηβών αποτέλεσε το επίκεντρο των λατρευτικών συνάξεων προς τιμήν πάντων, των επωνύμων και ανωνύμων Αγίων της Εκκλησίας μας.    Στον πανηγυρικό Εσπεριν διαβάστε περισσότερα..

Η Ιερά Πανήγυρις της Αγίας Τριάδος στη Ροδόπολη

   Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ροδοπόλεως τελέσθηκε ο πανηγυρικός Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, συλλειτ διαβάστε περισσότερα..

Πανηγύρεις Ιερών Ναών Αγίας Τριάδος στη Μητροπολιτική μας περιφέρεια

   Με την πρέπουσα λαμπρότητα τιμήθηκε η εορτή της Αγίας Τριάδος στους ομώνυμους Ιερούς Ναούς της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας και συγκεκριμένα:     Στη Ροδόπολη, ιερουργού διαβάστε περισσότερα..

Ο Εσπερινός του Αγίου Πνεύματος στην Αγία Τριάδα Λιβαδειάς

   Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λιβαδειάς βρέθηκε απόψε, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό του Αγίου Πνεύματος και προε διαβάστε περισσότερα..

Η Εξόδιος Ακολουθία της Καθηγουμένης της Ι.Μ. Ταξιαρχών Αθικίων Κορινθίας

    Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέσθηκε το μεσημέρι της Κυριακής της Πεντηκοστής, στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Αθικίων Κορινθίας, η Εξόδιος Ακολουθία της μακαριστής Αγνής Μοναχής, Καθηγουμένης διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή της Πεντηκοστής στην Αγία Τριάδα Ασπροπύργου

   Με εκκλησιαστική λαμπρότητα τιμήθηκε και εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ασπροπύργου η εορτή της Πεντηκοστής. Στον πανηγυρικό Εσπερινό του Σαββάτου χοροστάτησε και προεξήρχε της λι διαβάστε περισσότερα..

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Ευρίπου κ. Ιουστίνου

   Στην Ιερά Μονή Αγίου Ονουφρίου Κερατέας χοροστάτησε στον Εσπερινό, στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, όπου είχε την ευκαιρία να διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή των Αγίων Πατέρων στον Καθεδρικό

   Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Αχαρνών λειτούργησε σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Α' Οικουμενικής Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος. & διαβάστε περισσότερα..

Ιερά Πανήγυρις στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Ασπροπύργου και στην Ι.Μ. Αγ. Κωνσταντίνου Χίου

   Με την δέουσα ιεροπρέπεια και σε κλίμα αναστάσιμης χαράς εορτάσθηκε η μνήμη των  μεγάλων κληροδοτών της πίστεώς μας, Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή των Αγίων Πατέρων Νικήτα, Ιωσήφ και Ιωάννη στη Χίο

   Με Ιερά αγρυπνία, όπως επιβάλει το από ετών τυπικό της Ιεράς Μονής των Αγίων Πατέρων στο Προβάτειον όρος της Χίου, πανηγύρισε η ανδρώα ομώνυμη Ιερά Μονή των Αγίων Νικήτα, Ιωσήφ και Ιωάννη διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή του Τυφλού στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Ν. Ηρακλείου

   Σε εορταστικό κλίμα τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, εις ανάμνησιν της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας, στον ομώνυ διαβάστε περισσότερα..


Θυρανοίξια Παναγίας Ελευθερώτριας στο Κορωπί

   Με εκκλησιαστική τάξη πραγματοποιήθηκαν εχθές το απόγευμα και σήμερα το πρωί τα Θυρανοίξια του νέου Ιερού Ναού Παναγίας Ελευθερώτριας στο Κορωπί Αττικής με την τυπική διάταξη τού Αγι διαβάστε περισσότερα..

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes