2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Monthly Archive

Φεβρουάριος 2019

Καλώς ήλθατε στο μηνιαίο αρχείο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των άρθρων κατηγοριοποιημένο σε μήνες και έτη.

Κυριακή του Ασώτου στην Αγία τριάδα Ασπροπύργου

   Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γκορυτσάς Ασπροπύργου λειτούργησε σήμερα, Κυριακή του Ασώτου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.    Στην ομιλία του, ο Επίσκοπος μας αν διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στη Ροδόπολη

   Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ροδοπόλεως Αττικής πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο, ο εορτασμός του Ιερομάρτυρος και θαυματουργού Αγίου Χαραλάμπους, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχ διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Αγίου Παρθενίου στο Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Οδηγητρίας Αχαρνών

   Στο Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Οδηγητρίας στις Αχαρνές χοροστάτησε στον Εσπερινό της εορτής του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, όπου πρα διαβάστε περισσότερα..

Αγιασμός και η κοπή πίτας στην ΚΕΔΑ Ασπροπύργου και σε δομές της

   Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν σήμερα, για τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Χρυσόστομο, ημέρα κατά την οποία τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού και την κοπή της πίτας στην ΚΕΔΑ Ασπροπύργου διαβάστε περισσότερα..

Η Χριστουγεννιάτικη Εορτή της Μητροπόλεώς μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον παρακάτω σύνδεσμο, στην περιγραφή του έργου, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένου μουσικού κομματιού ή αφήγησης του έργου, με πλήρη περιεχόμενα και διάρκεια, πατώντας“εμφάνιση περισσότερων... διαβάστε περισσότερα..

Κοπή πίτας στον Αθλητικό Σύλλογο Ασπροπύργου «Πυρρίχιος»

   Στον Αθλητικό Σύλλογο Ασπροπύργου «Πυρρίχιος», ανάμεσα στο Δήμαρχο Ασπροπύργου, σε Αντιδημάρχους, Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους, εκπροσώπους Ποντιακών και Σχολικών Συλλόγων, κα διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου στον Άγ. Κωνσταντίνο Ασπροπύργου

   Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης λειτούργησε σήμερα, Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.    Στην ομιλία του, ο Επί διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στο Μαρκόπουλο

   Με κατάνυξη και εκκλησιαστική τάξη τιμήθηκε και εορτάστηκε η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό στο Μαρκόπουλο Μεσογείων Αττικής προεξάρχοντος του Μ διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στις ενορίες της Μητροπόλεως

   Η μνήμη των Αγίων Τριών μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, εορτάσθηκε σήμερα στις ενορίες της Μητροπό διαβάστε περισσότερα..

Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας σε Ενορίες και Συλλόγους

   Συνεπής στην παραδοσιακή του συνήθεια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, πραγματοποίησε σήμερα επισκέψεις σε Ιερούς Ναούς και Μοναστήρια της Μητροπόλεως, καθώς και σε Συλλό διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή της Χαναναίας στον Ταξιάρχη Ασπροπύργου

   Στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Ασπροπύργου λειτούργησε σήμερα, Κυριακή της Χαναναίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος.    Στην ομιλία του, ο Επίσκοπός μας αναφ διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Ιερού Χρυσοστόμου στον Καθεδρικό

   Με ιδιαίτερη κατάνυξη εορτάσθηκε η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Αχαρνών, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπ διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Οσίου Ιωάννου του νέου ελεήμονος στην Αμφιάλη Κερατσινίου

   Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη τιμήθηκε και εορτάστηκε ο Όσιος Ιωάννης ο νέος ελεήμων στην υπ' αυτού ιδρυθείσα Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Αμφιάλης.     Στο Τρισαρχιερατικ διαβάστε περισσότερα..

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Γρηγορίου

   Την πόλη της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος και συγκεκριμένα τον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών, για να ευχηθεί εκ του σύνεγγυς στον Σεβασμιώτατο Μη διαβάστε περισσότερα..

Συνάξεις Κληρικών και Κατηχητών στον Καθεδρικό

   Ύστερα από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, έκτακτη σύναξη των Κληρικών αρχικά, και στη συνέχεια των Κατηχητών της Μητροπόλεώς μας, στο διαβάστε περισσότερα..

ΙΕ' Κυριακή Λουκά στην Ι. Μ. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Σταμάτας

   Στην Ιερά Μονή Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στη Σταμάτα Αττικής λειτούργησε σήμερα, ΙΕ’ Κυριακή Λουκά, ο Επίσκοπός μας, ο οποίος στην ομιλία του ανεφέρθη στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας, α διαβάστε περισσότερα..

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by AgeThemes