2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Monthly Archive

Νοέμβριος 2018

Καλώς ήλθατε στο μηνιαίο αρχείο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των άρθρων κατηγοριοποιημένο σε μήνες και έτη.

Η Εορτή του Ευαγγελιστού Ματθαίου στον Άγιο Κωνσταντίνο Ασπροπύργου

   Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ασπροπύργου εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ματθαίου με Εσπερινό και Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιω διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή της Αγίας Νεομάρτυρος Αικατερίνης στη Μαγούλα Αττικής

   Με ιδιαίτερη κατάνυξη τιμήθηκε η ιερά μνήμη της Αγίας Νεομάρτυρος Αικατερίνης εκ Μάνδρας Αττικής, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στη Μαγούλα.    Στις Ιερές Ακολουθίες του Εσπεριν διαβάστε περισσότερα..

Τα ονομαστήρια του Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου στον Καθεδρικό

   Ο εορτασμός της μνήμης ενός εκ των Μεγάλων Ιεραρχών της Εκκλησίας μας, του εν αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου, καθώς και των  Ονομαστ διαβάστε περισσότερα..

Εορτασμός Ονομαστηρίων του Επισκόπου μας - Αρχιερατικός Εσπερινός στον Καθεδρικό

   Τα Ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου εορτάσθηκαν επί τη Αγία μνήμη του Ιερού και Θεοφόρου Πατρός ημών, Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στον Καθεδ διαβάστε περισσότερα..

Η’ Κυριακή Λουκά στο Ι. Ησυχαστήριο Παναγίας Μεγαλόχαρης Ωρωπού

   Στο Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Μεγαλόχαρης Ωρωπού λειτούργησε σήμερα, Η’ Κυριακή Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος. Στην ομιλία του ο Επίσκοπός μας ερμήνευσε το Ευαγγελ διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Αγίου Μηνά στα Βίλια και την Ανθούσα

   Με κατάνυξη και εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε η μνήμη του λαοφιλούς Μεγαλομάρτυρος, Αγίου Μηνά, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στα Βίλια Αττικής. Στον Αρχιερατικό Εσπερινό, όπου και χοροστάτησε ο διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Αγίου Νεκταρίου στις Αχαρνές

   Σε κλίμα κατάνυξης εορτάσθηκε ο λαοφιλής Άγιος του 20ου αιώνα, Νεκτάριος, στο ομώνυμο Ησυχαστήριο στις Αχαρνές με Ιερά Αγρυπνία.    Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατ διαβάστε περισσότερα..

Μεθέορτος Εσπερινός των Ταξιαρχών στην Οινόη

   Στην Ιερά Μονή Παναγιάς Γοργοϋπηκόου στην Οινόη Αττικής τελέσθηκε ο μεθέορτος Εσπερινός των Ταξιαρχών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.    Ο Επίσ διαβάστε περισσότερα..

Η Σύναξη των Αρχαγγέλων στη Χίο, στις Αχαρνές και στα Αθίκια

   Με κατάνυξη και αθρόα συμμετοχή πιστών πανηγύρισε η Ιερά Μονή του Ταξιάρχη στα Νένητα της Χίου με Ιερά Ακολουθία αγρυπνίας. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρ διαβάστε περισσότερα..

«Μνήμες Ρωμιοσύνης», στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον παρακάτω σύνδεσμο, στην περιγραφή του έργου, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένου μουσικού κομματιού ή αφήγησης του έργου, με πλήρη περιεχόμενα και διάρκεια, πατώντας “εμφάνιση περισσότερω... διαβάστε περισσότερα..

Ε’ Κυριακή Λουκά στον Άγιο Κωνσταντίνο Ασπροπύργου

   Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Άνω Φούσα Ασπροπύργου λειτούργησε σήμερα, Ε’ Κυριακή Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος με τον εφημέριο του Ναού π. Ματ διαβάστε περισσότερα..

Ο εορτασμός των Αγίων Αναργύρων στη Σάμο⁩

   Σε απόλυτα κατανυκτικό κλίμα εορτάσθηκαν οι Άγιοι Ανάργυροι στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Καρλόβασι Σάμου εν μέσω πλήθους πανηγυριστών που προσήλθαν για να τιμήσουν τους Αγίους και ν διαβάστε περισσότερα..

Αγιασμός στον Ποντιακό Σύλλογο «Καπετάν Ευκλείδης»

   Αγιασμό στον Ποντιακό Σύλλογο «Καπετάν Ευκλείδης» στις Αχαρνές, τέλεσε απόψε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος. Στο τέλος της Ακολουθίας και  αφορμής δοθείσης από το άκρ διαβάστε περισσότερα..

Ζ' Κυριακή Λουκά στην Ι. Μ. της Οσίας Ειρήνης στη Λυκόβρυση

   Στην Ιερά Μονή Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση Αττικής τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος σήμερα, Κυριακή Ζ' Λουκά, με συλλειτουργούς τον διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Αγίου Δημητρίου στη Δομβραίνα και στη Ροδόπολη

   Σε κατανυκτικό, κατά την εσπέραν και εν συνεχεία, σε άκρως πανηγυρικό κατά την πρωίαν, κλίμα, εορτάσθηκε η μνήμη του λαοφιλούς Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου. Χοροστατούντο διαβάστε περισσότερα..

Ἡ 9η Πανελλήνια Συνάντηση τοῦ Νε.Ο.Σ.

   Τὸ Σάββατο, 21-10/3-11-2018, πραγματοποιήθηκε μὲ τὴν βοήθεια τοῦ Θεοῦ ἡ 9η Πανελλήνια Συνάντηση τοῦ Νεανικοῦ Ὀρθοδόξου Συνδέσμου τῆς Ἐκκλησίας μας μὲ ἐπιτυχία.    Ἡ Συνάντη διαβάστε περισσότερα..

Το Μυστήριο του Ευχελαίου στον Καθεδρικό

   Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε το Μυστήριο του Ευχελαίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Χρυσόστομο με τη συμμετοχή  Ιερέων και Δι διαβάστε περισσότερα..

ΣΤ' Λουκά στους Αγίους Πάντες Θηβών

   Στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Πυρίου Θηβών τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος με συλλειτουργούς τον π. Στυλιανό και τον Διάκονο π. Αγάπιο, σήμερα, Κυρι διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή της Οσίας Ματρώνας στη Χίο

   Με Ιερά Αγρυπνία και σε άκρως κατανυκτικό κλίμα τιμήθηκε η μνήμη της Οσίας Ματρώνης της Χιοπολίτιδος στην ομώνυμη Ιερά Μονή της στο Μυρμήγκι Χίου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολί διαβάστε περισσότερα..

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by AgeThemes